dissabte, 29 de desembre del 2007

BON NADAL A TOTHOM



Des de l'Associació de Mestresses de Casa de Paüls volem aprofitar aquest espai per desitjar a totes les paülsenques i paülsencs un Bon Nadal i que el 2008 satisfaça tots els destjos i esperances.
També volem aprofitar la benentesa per dir-vos que en data del 7 de Novembre vam enviar una carta a l'Ajuntament de Paüls dirigida a la nostra alcaldessa fent-li extensiu el desig de participar activament (com a Associació) en la redacció i elaboració del Pla Municipal de dones (sabent que un Pla municipal de dones s'elabora a partir de les aportacions i reflexions de les diferents associacions i entitats que formen part de la vida social d'un poble). Com hem pogut veure en el Xiprer de Nadal, el Pla Municipal de dones ja és una realitat i ha estat elaborat per dues dones del nostre poble. Esperem que en el futur desplegament del Pla la nostra Associació hi pugui participar, ja que, en la seva elaboració no hi hem aportat res.
Tot seguit, intentarem adjuntar la carta que vam enviar a l'Ajuntament per oferir la nostra ajuda i col·laboració, aquesta carta apareixerà annexada a una adreça on haureu d'entrar i seguir unes instruccions (copiar tres dígits i clicar).