dimarts, 16 d’octubre del 2007

II ASSAMBLEA TERRITORIAL DE DONES A LES TERRES DE L'EBRE

El passat 28 de Setembre va tenir lloc la II Assamblea Territorial de dones de les Terres de l'Ebre. Voldríem destacar d'aquesta reunió que ja s'ha fixat una possible data per al I Congrés de dones de les Terres de l'Ebre. Possiblement serà el 19 d'Abril de 2008 a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa, sempre que el recinte estigui disponible per aquesta data. Els possible temes que es van proposar en l'Assamblea per a tractar en aquest Congrés van ser: l'assaciacionismes, participació entre dones i joves, dona gran, un taller de bones pràctiques (a propòsit de l'exposició sobre dones llevadores), " Dona, feina i model familiar", " Feminisme ecològic", entre d'altres.
Volem destacar que en aquesta Assamblea es van presentar dues noves associacions: l'Associació de Dones Gitanes de les Terres de l'Ebre UDIVEL i la Asociación de mujeres Ecuatorianas de Terres de l'Ebre AMERE. Des de la nostra Associació els hi desitgem moltíssima sort en el seu projecte.

Per últim, volem fer incís en què el proper 25 de Novembre és el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. L'Institut Català de les Dones a les Terres de l'Ebre ha preparat uns actes previstos per al dia 24 de Novembre per commemorar aquesta data. Aquest dia a l'Auditor Felip Pedrell de Tortosa es llegirà un manifest i, a continuació, es donarà pas al concert de Dones Compositores. Us mantindrem informades i organitzarem una sortida per a qui vulga assistir a aquest acte.