dissabte, 15 de setembre de 2007

ASSEMBLEA TERRITORIAL DE DONES

Durant l'any l'Institut Català de les Dones a les Terres de l'Ebre realitza diferents Assemblees terrritorials de Dones que intenten ser un motiu de reunió per a fer traspàs d'informació entre les diferents associacions de dones de les terres ebrenques. Nosaltres hi assistim sempre que podem. L'última Assemblea Territorial va ser el dia 1 de juny a la Delegació del Govern de les Terres de l'Ebre.
En aquesta Assemblea es van tractar uns quants temes d'entre els quals volem destacar:
  • La Comissió Permanent va participar el l'elaboració de la llei d'igualtat espanyola.
  • Informació sobre els tallers participatius sobre la llei d'acollida que es van fer per tot el territori (un d'ells a Tortosa).
  • Es va animar a les Associacions que s'inscriguessin al CNDC (Consell Nacionals de Dones de Catalunya); la nostra Associació ja va iniciar els tràmits per fer la inscripció i estem esperant una resposta.
  • Inforamció sobre la llei de dependència a càrrec de la coordinadora Carme Riu Pascual (representant de Xarxa Vinculant i de Dones no Estàndard).
  • La senyora Lola Santacatalina proposa organitzar una trobada, jornada o reunió anual entre les dones de les Terres de l'Ebre. S'acorda que siga una jornada de treball en que es puga debatre sobre les temàtiques que preocupen a les dones de les Terres de l'Ebre.
  • S'acorda que a la propera assemblea territorial es posaran en comú les conclusions de les reunions comarcals.

La propera Assemblea tindrà lloc el proper 28 de Setembre, nosaltres hi assistirem i us matindrem enformades.